Friday, February 02, 2007

Sanningen om NASA och obesity

Om man står på ekvatorn, så gör jordens rotation att man håller en hastighet på 1670 km/h. Samtidigt så färdas jorden med en hastighet av 30 km i sekunden i sin bana runt solen.
Det är tyngdkraften på jorden som gör att vi undgår att slungas ut i rymden av centrifugalkraften, men jag tror att USA och NASA har hittat ny, hemlig information, som de inte har för avsikt att dela med sig till resten av världen.
Hur kan man annars förklara amerikanernas ständiga viktökning och hur de fortsätter att "äta upp sig" i sin strävan om att bli det tyngsta folket på jorden? De vet att resten av mänskligheten kommer att slungas ut i rymden inom kort, medan de själva står kvar på jorden likt uppsvällda Michelingubbar.

En amerikansk god vän här i Manictown, gjorde sig av med sin Ferrari nyligen med anledning av att han inte fick plats i den längre. Den var för trång och låg, så i stället köpte han sig en fyrhjulsdriven bil, - en Mitsubishi..
Han bytte alltså en Ferrari mot en Mitsubishi, utan att tveka. -Idiot! Tanken om att banta, slog honom aldrig ens. Mitsubishin är stor och rymlig och han tycker att det är bra att han har något att växa i! Han väger redan 140 kg för helvete!
-“You ever thought about losing some weight?”, frågade jag honom.
-“Nah, I think I'm about to gain actually”, svarar han.
Sedan säger han något i stil med, -“... at least I won't get thrown out in orbit by the earth's rotation”.
Ser ni! Killen jobbar för The Government och jag är bergis på att han vet något som inte jag vet.
-Sätt handtag på alla fasta ytor i hemmet gott folk. Surra fast hundar och katter och drick enbart tungt vatten. Ät sjötunga, nej fel, - oxtunga, - nej fel igen! Ät tre mål mat om dagen på McDonald's och släpp alla hämningar på fettisdagen.
Att byta en Ferrari mot en Mitsubishi är ett tecken på vad som väntas kan. Slutet är nära!
-See you all in orbit!

4 comments:

Sophie Peters said...

ohohhhh!!!
Då är nog jag den första på planeten som slungas ut...jag skickar en rapport om hur det kommer kännas.

Nini said...

Jisses!
Man byter inte en Ferrari. Mot nåt!

Lo said...

hahaha! din humor är oslagbar! Bäst att sätta vikter vid fötterna nu då för på McDonalds vägrar jag att äta.

Shadow said...

Ms.Sophie > Väntar...

Nini > My point exactly!

Lo > ...och surra fast dig.