Saturday, February 17, 2007

Möte...med frukost

Frukostmöte med Carl Bennet, kan det vara något månntro?
Låter ganska intressant, så jag kanske skulle ta och pröva hur det är att äta frukost emellanåt.

11 comments:

The Pale Green Woman said...

Det är lika bra att du börjar äta frukost om du ska få i dig all den där saltgurkan.

londongirl said...

Frukost kan vara trevligt.....med rätt sällskap. Hälsa Carl från mig!

Mr.M said...

Carl Bennet alltså? Inte dåligt om det är "den" Carl jag tänker på. Vad skall ni prata om då? :)

David said...

Du Shadow, du som är en affärsman av hög kaliber och har många fina kontakter, har du nåt bra tips på hur man ska kunna nå ut till folk med en produkt utan att det ska kosta så mycket pengar? Har bara tjänat 96 kr på min nät-butik sen jag startade den, och det är futtigt eftersom jag lade ner 400 kr för att utvidga den med fler produkter och snyggare design. Vad ska man göra egentligen?!

Shadow said...

Pale Green > Jag skulle faktiskt kunna tänka mig saltgurka till frukost.

London Girl > Will do!

Mr. M > Ja, det är den Carl som du tänker på, men det är inte en frukost på tu man hand. Det är ett frukostföredrag på ambassaden.

David > Jag har varit inne och tittat på din shoppingsida och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag har ingen erfarenhet av web-shopping. Jag tror att det över lag krävs vissa investeringar innan avkastning kan nås. Marknadsföring kostar både tid och pengar. Hade du sålt en väldigt unik produkt, så hade det nog varit lättare kanske. Som grundregel kan jag bara säga att nästan inget säljer sig av sig självt. Du verkar dessutom ha gett dig in i en marknad där det är svårt att differentiera sig. Om dina produkter är unika, så måste kunden enkelt kunna förstå vari det unika ligger, - the sales point, med andra ord.

Nini said...

Vem är Carl Bennet??

Måste googla för nu känner jag mig o-allmänbildad =/

Shadow said...

Ingen fara Nini, han är bara en av "de största" inom svenskt näringsliv.

Å said...

Och nu får väl jag "skryta" lite också...

Min farmor var receptionist i många år på Getinge AB. Dagen före nyårsafton 1991 var jag och besökte min farmor på jobbet. In stormar VD Carl med sin dotter. Jag fick underhålla den några år yngre dottern medan Carl gjorde sina ärenden. Dagen efteråt insjuknade jag i vattkoppor. Följaktligen var min farmor tvungen att varna den höga chefen för att hans dotter förmodligen också skulle insjukna. Aldrig förr eller senare har min farmor skämts så mycket... Klasskillnader, jomenvisst...

David said...

Bloody hell, jag måste alltså jobba mer? Suck! Men tack för hjälpen!

Shadow said...

Å > Se där, världen är inte så stor som man tror.

David > Klart att du måste jobba, men förhoppningsvis ger det avkastning.

Andreas said...

Nu har det inte med saken att göra alls, men att maila lite olika tidningar och tipsa om butiken kan ju vara ett sätt att få lite gratis uppmärksamhet om nån av de skulle få för sig att gilla motiven eller nåt..