Tuesday, April 03, 2007

Red Bull

Sorry, det blev ett långt uppehåll denna gången. Men vissa andra saker behövdes prioriteras. Det har varit en jäklans snurr på affärer, besökande klienter, föräldrar och allt det andra som man ska försöka klämma in på de fjuttiga 24 timmar som dygnet erbjuder.
Följden har blivit runt 4 timmars sömn per natt, i två veckor.
Det känns som om jag har åldrats 15 år, men trots att det har varit intensivt, så har det varit roligt.
Tur att jag fick vila upp mig lite, i mina Speedos, innan cirkusen startade!
Nu ska bara bokslutet sammanfattas innan jag kan ta igen mig igen.

Vill fråga, -fungerar Red Bull för er? Jag har inte märkt någon skillnad. Eller så är jag så slutkörd, så att jag inte kan känna någonting alls längre.
9 dagar i streck med kunder, var mer än vad kroppen pallade, tror jag. Ätit (alldeles) för gott varje kväll och druckit kopiösa mängder bubbel och sprit. Sedan hem och sova några timmar. Utan förberedelse har jag sedan hållt föredrag och presentationer. Mina föredrag har gått som på räls och ibland var jag knappt medveten om att jag stod och talade. Men allt klaffade perfekt!
Någonstans i bakhuvudet har jag suddiga minnen av karaoke på en middagskryssning. Senare presenterade fotografier bevisade också att så var fallet. Jag, med en mic i näven, brölandes Proud Mary i äkta flodbåtstappning.
Ytterligare diffusa minnen är från en tvåtimmars taxitur, endast två kvarter dock, men det händer konstiga saker i The Twilight Zone. Ingen idé att försöka sig på att analysera...
Neonljus och bardiskar med en lodrät stång i stål... lättklädda flickor... båtar... tåg... flyg...hotellrum och restauranger.
-Spelade vi golf månntro? Jag tror inte det i alla fall... Spelade kasino gjorde vi däremot. Svårt att glömma när jag vann runt 80.000 spänn, men undrar vart de pengarna tog vägen? Jag kommer ihåg att en av mina klienter gav en servitris en spelmark på 5000 dollar i dricks. Kan ha varit en av mina spelmarker, who knows...
Har också ett svagt minne från att jag mötte frun en morgon i hallen och hon önskade mig en trevlig dag. –“Baby, jag har precis kommit hem”, svarade jag. Tio, tror jag klockan var då...

-Ska vi dricka rosa eller vit champagne? Va’?, men åt vi inte 'foie gras' igår. -Jasså, var det rysk kaviar. Skit samma!
Oj, oj, oj... Pizzatopping – extra mycket tryffel...


Men mitt i alltihopa lyckades jag ändå få igenom ett mångmiljonkontrakt, så någonting måste jag ha gjort rätt ändå.
Jag kan inte svära på det, men jag tror att det var för min underbara tolkning av Proud Mary!

7 comments:

Anonymous said...

Jag vill gärna se den bilden av dig sjungandes Proud Mary. Du har ingen video? :D /frk K

danne said...

Grattis! Säg till om du behöver en trainee. Jag är disponibel från och med i höst. Du skulle ju faktiskt kunna anställa mig bara för kul i ett par månader. Fundera på det. • Gassho //d.

Å said...

Nej, men kopiösa mängder choklad funkar för mig när jag har liknande veckor. Och med funkar menar jag för humöret, inte för figuren.

Lo said...

herre gud vilket hårt liv du lever människa!! akta så inte håret snart blir grått! ;) Jag lovar red bull hjälper inte! det är bara båg!!

Nini said...

Red Bull funkar inte ett spår längre, däremot är det snällare mot magen än kaffe i stora mängder.


Tror jag.

Ego said...

Tror jag ska besöka dig en vecka...om jag får för frugan...utan red Bull!

Shadow said...

Fröken K – Tyvärr inte. Det var så dåligt, så det hade nog inte ens fastnat på bild.

Danne – Funderar för fullt!

Å – Det verkar funka för min far också. Men jag äter tyvärr inte choklad, eller några andra sötsaker.

Lo – I hear you girl!

Nini – Jag tar det ganska lugnt med kaffet. Avkok på renhorn och tigerpung är nog det bästa...

Ego – Visst, när kommer du?