Friday, November 23, 2007

Brandövning (utan hiss)


Det ena kontoret jag jobbar på, hade brandövning idag. Evakuering från 29:e våningen via nödtrappan. Det blåste kalla vindar och ledstången kändes som att ta i is.
För att göra det hela extra realistiskt, så stoppade de även hissarna. Dessa skulle sedan kontrolleras av en anlitad servicefirma innan de kunde startas igen.
Brandövningen pågick mellan klockan 10 och 11. Hissarna lovades starta klockan 11 igen, som planerat. Problemet var att det inte passade så bra med min egen planering – en videokonferens klockan 10:30 med Singapore.
Det vara bara att knalla upp igen, emot strömmen av människor som fortfarande var på väg ner.
Till de som påstår att det inte är lika tröttsamt att gå uppför trappor som nedför, så vill jag bara säga en enda sak – skitsnack!
29+29=58 våningar, och det var jobbigare att gå uppför. Så det så!

6 comments:

Anette said...

Lite gratis kondition :) fy fanken för brandövningar. vet bara en morgon jag kom till jobbet och de höll på att reparera hissarna, och sen var man så man fick små springa uppför trapporna, man var rätt anfådd när man börja svara i telefonen ,men som sagt bra sätt att få upp kondisen.

beerbelly said...

Låter som målet på -5 blev uppnått där? Damn va jobbigt.

Nini said...

Usch de där trapporna såg ju ut som rena mordet... =/

linda m said...

Bra med lite träning ha-ha
vilken rumpa du måste ha nu...

Shadow said...

Anette > Positiv attityd! Funkade dock inte för mig. Blev bara förbannad.

Beerbelly > Jag står faktiskt och stampar på runt -3.

Nini > Precis!

Linda > Rumpan var snygg redan innan... :)

beerbelly said...

Jag ska leta och se om jag hittar en våg i sthlm med .. får väl köpa en till annars. Kan sluta med att jag lyckas tappa 5kg mest tack vare vågköpen =)