Sunday, September 07, 2008

Efterlysning

Efterlysningen har gått ut över hela Manictown.

Manictowns mest efterlysta rymling fortsätter att gäcka polisen.
Det råder ovisshet runt vilka brott som har begåtts, men olaga intrång, stöld, förstörelse och förargelseväckande beteende är bara några av de punkter som den misstänkte kan tänkas vara skyldig till. Den nationella poliskåren har hittills inte lyckats få till med någon arrestering. De förlitar sig till vittnesmål i sitt sökande.
Vittnesmål från mycket spridda delar av staden har strömmat in till polisens växel under den senaste veckan.
Ingen går säker längre. Förra veckan ställde förbrytaren till med kalabalik då han mycket smidigt flydde över tågspåren mitt framför näsan på polisen, i centralaste Manictown.
Därefter var det var tyst i en vecka, men igår meddelades det på nyheterna att vittnen hade sett förbrytaren 2 mil österut, i en en annan del av staden.
Polisen är förbryllad över hur förbrytaren lyckats ta sig osedd till den delen av staden, men misstänker att hustak har använts i flykten.
Överläggningar om att sätta in helikoptrar avslogs under veckan eftersom det skulle innebära alltför stora resurser för endast en enda brottsling. Samtidigt uppmanar man befolkningen att inte försöka ta lagen i egna händer.
Förbrytaren anses som farlig i pressade situationer. Den senaste rymningen visar även på dumdristighet och irrationellt beteende under stress.

Polis och befolkning håller nu ögonen öppna på gator och torg. Om brottslingen skådas ska man undvika ögonkontakt och genast ringa polisen, som då skickar in en elitstyrka för att skjuta brottslingen från ett säkert avstånd. Polisen har dock lovat att ingen skarp ammunition kommer att användas och hoppas på att snart ha förbrytaren bakom galler, i en djurpark eller något.
...

....

.....

......

.......


Trazan Apansson vilar på en skylt på en tågstation i centrala Manictown

1 comment:

Anonymous said...

Welcome to Tokyo!